top of page
vintage logo faded transparent.png
vintage logo black transparent.png

Blacksmith is een tattooshop in hartje van Heist-op-den-berg, ontstaan uit een jarenlange passie voor tattoos. Timon Blacksmith is de grondlegger van de shop en heeft als doel om in een relaxte sfeer jou tattoo op maat te creëren.

Je kunt bij Blacksmith Tattoo voor alle stijlen terecht, van Geometric, Dotwork, Blackwork, Ornamental, Black and Grey tot American Traditional. Van een kleine tattoo tot een full sleeve, elke tattoo wordt hier even serieus genomen! Samen gaan we op zoek naar de juiste tattoo voor jou!

De openheid en sfeer van de shop samen met de vakkennis van Timon zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of je nu voor de eerste keer komt of voor de 15de, bij Blacksmith tattoo nemen we rustig de tijd voor jou. Zo kunnen we met je mee denken, jouw vragen beantwoorden en uiteindelijk jouw tattoo zetten!

Spring gerust eens binnen om wat inspiratie op te doen, vragen te stellen of gewoon zomaar! Misschien is er wel koffie of thee?
Hoe werkt het?
Voordat je een tattoo laat zetten is het fijn en goed om je te oriënteren. Welke stijl vind je mooi, wil je kleur of niet, waar wil je een tattoo en hoe groot ? Bij Blacksmith kun je altijd binnenkomen om meer informatie te krijgen, voordat je daadwerkelijk de afspraak inplant. Op deze pagina leg ik uit hoe het werkt.


Kennismaken & intake
Je kunt bellen, mailen of contact opnemen via social media. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren. Het is wel altijd beter om langs te komen in de shop. Dan neem ik de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ik wil je goed kunnen adviseren en dat doe ik liever in persoon. Ik bespreek jouw ideeën voor een tattoo, laat voorbeelden zien van mijn werk en kijk wat het beste bij jouw wensen past. We kijken dan naar de plaatsing en de grootte, waarna we een afspraak inplannen. 

Ontwerpen, tekenen & plakken
Het is D-day. Je komt voor je tattoo. Samen gaan we even zitten om te kijken of alles naar wens is. Als we allebei blij zijn met het ontwerp wordt er een stencil gemaakt van de tattoo. Het stencil wordt op de juiste plek op de huid geplakt en terug weggehaald. Zo blijft er een “schets” van de tattoo op je huid achter. Je kunt dan zelf kijken of je de plaatsing en de grootte goed vindt. Als je tevreden bent dan kunnen we beginnen met het zetten van de tattoo. 

Het zetten van de tattoo
Voordat we de tattoo zetten is het belangrijk dat je goed hebt gegeten, uitgerust bent en geen alcohol hebt gedronken. Ik neem de tijd om je tattoo te zetten. Soms wordt een tattoo in verschillende sessies gezet, afhankelijk van de grootte en details. Ik ga voor het allerbeste eindresultaat waar je voor de rest van je leven blij mee kunt zijn, dus ik neem de tijd die ervoor nodig is. 

Nazorg
Je tattoo staat erop en je kunt er van gaan genieten. Ik maak de tattoo schoon, neem een aantal foto's voor mijn portfolio. Daarna bedek ik de tattoo met folie. Je laat het folie nog 2 tot 3uur zitten. Je tattoo is dan een wond. Het is belangrijk voor de genezing dat je jezelf en je tattoo goed verzorgt. Alleen zo krijg je een kwalitatief goede tattoo waar je de rest van je leven van kunt genieten. Bekijk onder  NAZORG hoe je het beste je tattoo kunt verzorgen. 
 
Mocht je na de plaatsing vragen over je tattoo of de verzorging ervan hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen of langskomen. 


 

Timon Blacksmith?


Toen al, lang geleden,
was mijn belangstelling voor tattoos erg duidelijk.

Na mijn artistieke studies, enkele avontuurlijke reizen naar vreemde oorden en een werkervaring die mij toeliet andere werelden te ontdekken was het tijd voor verandering.

Mijn sluimerende passie en belangstelling voor tattoos bracht mij op het juiste pad.

Ik ben nu al verscheidene jaren actief als tattoo-artiest. Ik tattoeëer met volledige overgave, met aandacht voor detail en steeds met het beste resultaat voor ogen tot grote tevredenheid van mijn klienteel.

Ik ben makkelijk bereikbaar.
Twijfel niet om contact op te nemen.
                                                                                Timon 

Blacksmith Logo 69 Transparent
vintage logo black transparent.png
About
bottom of page